2018. augusztus 2., csütörtök

Szabálytalan || NOMIN


Zavarban üldögél a már langyosra hűlt egy kádnyi vízben, térdeit szorosan mellkasának préselve. Nincs semmiféle hab, mely egy kicsit is takarni tudna tökéletlen testéből, s az egyetlen dolog, ami mögé bújni tud, az saját maga.
Az egész helyiség kisugárzása rideg; fehérre meszelt, ámbár omladozó falak, megkopott ablakok, és a törött csempéken egyedül nehezedő rozsdás kád. Egy olyan hely, ahova, ha muszáj is utálnak járni, s most mégis magukként érkeztek.
A fiatalabb teketóriázik, feltétlenül össze kell hajtogatnia minden egyes ruhadarabját, bár ez inkább csak kifogás arra, hogy tovább húzza az időt. Eredetileg az ő ötlete volt ez a szabályokba ütköző éjszakai fürdőzés, de most mégis ő az, aki mintha húzná a száját.
Jeno ketyegője is hevesen dobog, de nem az ereit átjáró izgalomtól, sokkal inkább a félelem az, mely ilyen gyorsan áramlik belsőjében. Fél a lebukástól, fél a következményektől, fél a saját reakcióitól.  
Már nem egyszer látta az otthonban tartózkodó összes fiút anyaszült meztelen állapotában, de ez most más; ahogy Jaemin csigatempóban mászik be vele szemben az öreg kádba, melyben egy kifejlett ember is nehézkesen fér el, valahogy sokkal intimebbnek hat a tény, hogy ruhák nélkül vannak ily’ közel egymáshoz.
Jaemin a kényelmes pozíciót keresi, miközben végig futatja ujjait mogyoróbarna tincsein, s ez az a pillanat, amikor Jeno tekintete, egyszer és mindörökre hozzáragad.
Csodálja a hullámos hajrengeteget, ahogy a sötét szembogarait zavaró szálakat füle mögé tűri. Csodálja az elnyíló megyszín ajkait, miként a fürdővizüket fakó bőrére vezeti. Csodálja hosszú pilláit, melyek most már a rárévedő szemeket ötvözik.
– És most? – kérdezi halkan, továbbra is ódzkodva Jeno. Még mindig a kád másik végében gömbölyödik magzat pózba, s a fiatalabb szemöldökei összefutnak a homlokán, ahogy nem érti a kérdés mire vonatkozását.
– Mi és most?
– Csak ennyit szerettél volna? Ülni több liternyi langyos vízben az éjszaka közepén? – Jeno nem ingerült, még ha a suttogása ezt is sejteti, inkább kétségbeesett. Nem képes egy pillanatig sem lazítani, mert a lebukás veszélye továbbra is csak kísérti őket, meg mégis, meztelen bőre szinte hozzáfeszül Jaeminéhez, s ez csak még inkább kiszorítja a maradék levegőt tüdejéből.
A fiatalabb sóhajt, majd gondolkodóba esik. Arcán ugyan az a hezitáló grimasz ül, mint pár perccel korábban, de végül most is a cselekvés mellett dönt, s hideg tenyerét Jeno felkarjára simítja.
– Fordulj meg – az idősebb azon nyomban libabőrös lesz, s nem csak ott ahol a másik hozzáért, de egész testében. Az a furcsa erő, ami köztük vibrál olyan, mintha másodpercenként sokkolná, majd rántaná vissza az életbe, s ez az érzés akkor sem hagyja el, mikor mát a hátát mutatja barátjának.
Jaemin tétova módon fonja karját a másik dereka köré, hogy ezáltal még közelebb, az ölébe – az ölelésébe húzhassa Jenot.
Miként Jeno Jaemin mellkasának dől, már ő is érzi, hogy nem csak neki üthet több mint száznegyvenet percenként a szíve, s ez még ebben a ki nem mondott érzésekkel túlfűtött állapotban is egy csöppnyi megnyugvást ad.
Balljával a másik tenyerére szorít a víz alatt, s fejét hátravetve hagyja, hogy az megtalálja a neki kényelmes helyzetet Jaemin mellkasán.
Mindketten kitekintenek az ablakon, melyen keresztül ugyan úgy rájuk ragyognak az éjszaka csillagjai, mint mikor a tetőn feküdve kémlelték a sötét eget. Mégis akkora a különbség, a köztük kialakult romantika és vonzás is jóval magasabb szintre lépett már, s miként csak a holdfényében tudják csodálni a másikat, szinte eggyé olvadnak egymás ölelésében.
Jaemin csókjai, mint apró villámcsapások érik Jeno csupasz bőrét, miképpen ajkaival vállát érinti, s az idősebb a hirtelen ingerektől megindulva fordulna meg, hogy kezébe vegye a fiatalabb törékeny orcáját, s ő is hasonlóképp árassza el szeretete jelével arcának minden szabad felületét, de a szorítás csuklóján túl erős, így mást nem tud tenni, csak elmélyülni az őt kényeztető cselekedetekben.
Jaemin ujjai lassan lejjebb barangolnak, olyan helyekre, ahol még korábban nem volt lehetőségük járni, s hirtelenjében nehezebb halknak lenni, mint valaha. Ajkaik pedig végül mégis csak egymásra találnak, legalább ezzel is próbálva elnyomni a torkukból önkénytelenül feltörő, kéjjel fűtött nyögéseket.
Test a testnek feszül, s a langyos víz, mint a hideg zuhany felhevült bőrüknek. Idő és tér megszűnik létezni, s biztosak benne, hogy minden lassabban történik körülöttük.
Minden, amit tesznek helytelen, és mégis annyira kielégítő. Tudják, hogy minden mozdulatukban romlottság rejlik, még sem állnak le. Belső hangjuk folytatásért esedezik, s lassan már a végkielégülés az, amit menthetetlenül kergetnek.
A kád jéghideg, duzzadt ajkaikból már csak pihegés hallatszik, ahogy egymásba karolva próbálják melegen tartani saját hőjükkel a másikat.
Fel kéne kelni, el kéne innen tűnni, míg nem túl késő, de úgy érzik, ha erre vetemednek, minden korábbi történést is a hátuk mögött hagynak.
– Ha így találnak minket, most nem ússzuk meg egy kisebb veréssel, mi? – Jaemin szája keserédes mosolyra kunkorodik, míg már alig tudja pilláit nyitva tartani. Jeno felkarján körző ujjbegyei nyugtatóak, túlságosan is, ő pedig nem akar többé az őt átjáró érzések ellen küzdeni.
– Azt hiszem azon nyomban búcsút mondhatunk a mogyoróinknak – halk, szarkasztikus nevetés az, amit Jeno hallat, de ő már nem olyan veszteg, mint a fiatalabb. Habár lomhán, de feltornázza magát álló helyzetbe, és a csempén heverő hálóruhájáért nyúl.
Cselekedeteik döcögősek, már a víz is eltűnt minden mással a lefolyóban, s már is olyan, mintha a korábban történtek elhalványulnának. Jeno az ingjét gombolja, mikor a fiatalabb elé lép, s sötét szembogaraival nem engedi el tekintetét.
– Ugye ha holnap felkelek, ez nem csak a perverz álmaim egyike lesz?
Kétségbeesetten markol az idősebb vállába, pillantásával megerősítésért esedezve. Az másik ajkai cicás mosolyt öltenek, s mintha maga Jaemin is egy újszülött kismacska lenne, óvatosan, de a lehető leghatározottabban az ölelésébe vonja.
– Szeretlek Jaemin. Az álmaimban, és ebben az elcseszett valóságban is pont ugyan annyira, mindenemmel.

----------------
Ezt a novellát – egypercest – a Night Shift Club tagjaként írtam, kérésre. Hamarosan wattpadon is olvasható lesz, addig pedig nyugodtan lépjetek be a facebook csoportunkba, ahol jelenleg is egy játék folyik, melyben a szerzett pontokat egy irományra válthatod egy kedvelt íródtól.

2 megjegyzés:

  1. Kedves Mirae,

    Hol is kezdhetném? Már egy ideje követem az oldalt, bár elég ritkán írok véleményt. Azonban most úgy éreztem, hogy ideje lesz megszólalnom. Csodálattal olvastam a sorokat, teljesen magával ragadott a történet elképzelése, a megfogalmazás, maga az egésznek a hangulata és kisugárzása.
    Csak gratulálni tudok a tehetségedhez! Remélem, még egy ideig követhetem a munkáidat, még ha nem is olyan sokszor hallatom a vélemény róluk.
    Köszönet, hogy egy ilyen remekművet olvashattam!

    Ölel:
    Reina Phantomhive, a Grófnő

    VálaszTörlés
  2. Szia!

    Hát, a facebook jól kicseszett velem, hogy erről a gyönyörűségről nem jelzett nekem, de hát már lerendeztem vele a dolgokat.

    Szerintem úgy a hetedik bekezdésnél már éreztem, hogy én ezt nem fogom bírni. Annyira kész volt, hogy még hangosan is kimondtam: nekem ez nem megy! Az én szűz és prűd lelkemnek ez sok volt. Ah, kit álltatok... Mégis szinte már én pirultam el, annyira jól meg lett írva. Mintha én lettem volna az egyikük, annyira bele tudtam élni magamat.

    Oh, please, miért kell engem mindig megölnöd? Annyira nem ér :c úgy visszaadnám, but... inkább megöllek a kommentjeimmel. Annyira jó volt, hogy az már bűn, remélem érzed, hogy szenvedek. Újra feléledt az NCT iránt táplált szeretetem, hála neked. Ah, inkább elmegyek a sarok sírni.
    Köszönöm, hogy olvashattam!

    XingYi ♥

    VálaszTörlés