2016. augusztus 8., hétfő

Csak egy puszi || DOTEN

  
   A fiatalabb ujjai elkalandozva vándoroltak párja combjára, miközben az éppen próbált volna még egy tételt a fejébe verni. Igazából nem voltak közel a vizsgák, Doyoung természetéből adódóan szeretett mindent, minél hamarabb letudni.
   Ezzel ellentétben Ten az utolsó pillanatban kapkodta össze magát, s csodával határos módon így is sikerült elérnie a megfelelő szintet. Ezért volt számára oly’ untató ez a könyvtári, tanulós délután, amit sokkal szívesebben töltött volna valami mással.
   Doyoung már össze se rezzent az érzésre, gondterhelten sóhajtott, majd számon kérően pillantott a fiatalabbra, de ő mit sem foglalkozott ezzel. Perverz mosollyal arcán vándoroltak egyre feljebb és feljebb ujjai, míg nem az idősebb megelégelve a játékot, idegesen szorított csuklójára - s ahogy az elmúlt egy órában többször is tette-, visszahelyezte Ten saját teste mellé.
   – Szeretnék tanulni! – ellentmondás nem tűrve sziszegte orra alatt a szavakat, ám  hiába erősítette meg álláspontját rideg tekintetével, Ten továbbra is csak szerelmetesen vizslatta alakját. Nem értette mi ez a nagy rózsaszín felhő, amiben lebeg, hisz már egy jó ideje együtt voltak, a vattacukros időszaknak már rég vége volt a kapcsolatukban. Legalábbis az ő részéről.
   – Csak egy puszit! – csücsörített kérlelően, s még aranyosnak tűnő hangokat is szolgáltatott mellé, csak hogy végre meglágyítsa párja szívét. Doyoung szemét forgatva pillantott végig a helyiségen, s mikor megállapította, hogy a legközelebbi ember is egy óriási világ atlaszba temetkezve ül tőlük négy asztalra, kezét gyorsan Ten tarkójára csúsztatta, s apró csókot hintett annak ajkaira.
   Elpirulva fordult vissza a jegyzeteihez, de az örömmel töltötte el, hogy a fiatalabbik rózsaszínfelhőjében elégedetten mosolyog, miközben kihúzza telefonját a zsebéből, hogy lefoglalja magát valamivel az elkövetkezendő órákban. 

4 megjegyzés:

  1. IMÁDLAAAK!~

    Komolyan, nagyon-nagyon.T^T Még mindig rettentő édesre sikeredett ez az egyperces, annyira örülök, hogy végre felraktad.*0* És a blogod is valami eszméletlen szép lett ám.~ *0* (Coupsie-val a fejlécen, heuheu.~ *^*)
    Ten drágából könnyen ki lehet nézni valami hasonló rafináltságot, amivel magára vonzza a másik figyelmét, nem hagyja békén, míg nem kapja meg azt, ami vélhetőleg a fejében úgy fogalmazódik meg, hogy jár neki. Kis huncut.~ Doyoung meg egy imádnivaló nyuszisrác, akit behálózott Ten az aranyosságával.*0* Fluff túltengésem lett ettől az egypercestől... o.o Miattad.:o Írj még sokat velüüüük T^T

    Sumire

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy ennyire tetszik.^^
      Hirtelen felindulásból írtam, el nem tudtam volna képzelni akkor ezt a párost, de annyira szerethetőek Q_Q Biztos lesz még Doten, no meg még minden más is. :))
      Köszönöm, hogy írtál :*

      Törlés
  2. Szia! ^^
    El sem tudom mondani, hogy milyen régen olvastam yaoit. Őszintén, nem is óhajtottam elolvasni egyet sem... eddig. Egy ilyen rossz napon, amikor azt se tudom, hogy mit kezdjek magammal, megtaláltam ezt a kis egypercest, és én is rózsaszínben látom a világot. Meg hát, a blog címe felkeltette a figyelmemet, hiszen én csináltam a fejlécet. :)
    Lényegre térve, Doyoung olyan kis aranyos *^* úgy imádom a kis fejét (persze, csak Taeil után). Tennel még barátkoznom kell, de barátnőm kezdi megszerettetni velem, és hála neked, egy pöppet jobban megkedveltem. Egyébként aranyos egy teremtés, főleg, ahogyan leírtad.
    Jaj, istenem, hát a vércukorszintem az egekben qwq elolvadok! Valaki hozza a felmosót! >< A többit már magamban folytatom, ne aggódj ><
    Öröm volt olvasni! Az biztos, hogy mostantól nyomon fogom követni a munkáidat ^^

    XingYi~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Áh, nagyon szépen köszönöm!^^
      A fejlécért még egyszer ezer hála, valami csodálatos lett! :3
      Tent nem szeretni? Hát nagyon örülök, hogy hozzá járultam a megkedveltetéséhez, ő egy aljas, de ennivaló teremtés. Doyoung, meg hát csak egy zsémbes cukorpofa.
      Köszönöm szépen, hogy írtál! :3

      Ölel: Mirae

      Törlés