2016. augusztus 29., hétfő

Orosz rulett || PROLÓGUS || svt & bts

  EZ A TÖRTÉNET EGY FORDÍTÁS
AZ EREDETI ÍRÓ n-city



    Az orosz rulett nem egy könnyű játék. Csak magadra számíthatsz. Sosem tudod mikor halhatsz meg. Az emberek a világ körül nem érthetik, hogy egyesek miért játszák ezt a rizikós játékot. De ez a 20 ember ma itt van. És további 100 akik tétet tettek valakire.

   Senki nem tudja a nevüket, kivéve saját magukat. A neveik rangsorolva vannak számokká a koruk szerint. 16 évestől 23-ig. Mindenki itt van.

   Mindannyiuknak különböző okuk van erre a játékra. Család, rossz barátok, csupán a szórakozás, depresszió, vagy talán házasság? Sosem tudhatod ki miért játszik.

   Ma húsz ember játszik 10.000.000 dollárért. Még sosem volt ekkora nyeremény. Ez lesz A játék az orosz rulett történelmében.

   A játék mai győztese elmondhatja majd gyermekeinek, hogyan ölt meg 19 másik embert. Szeretném látni a gyerekek arcát, amikor elmondja nekik.

   Láthatod mennyire riadt ez a 20 ember most. No.2 úgy néz ki eléggé fél, világos haja van és látom rajta, ez az első alkalma, hogy itt van.

   Aki kicsit boldog, az No.8 akinek sötét haja van, szerintem. Boldogan mosolyog. A többi tizenkilenc zavarosan pillant rá.

   „ Fiúk! Gyertek ide, és lépjetek a körbe!” – a mester, akit Weinek hívnak, ordított mind a húsznak.

   A fiúk a szoba közepére sétáltak, s megálltak a körben.  Az emberek akik tétet tettek rájuk, körülöttük álltak.

   „És most!” – mondta Wei mester.

   „Kezdődjön a játék!”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése