2016. október 8., szombat

Orosz rulett || HATODIK KÖR || svt & bts

EZ EGY FORDÍTÁS
AZ EREDETI ÍRÓ n-city

    Jungkook végig Taehyungot nézte. Úgy sírt, mint aki még mindig él. Nme láthatták egymást, De Jungkook csak azért is megölelte Taehyungot. Jungkook csak szimplán szerette őt. És most, nem lehettek együtt ezen a földön. Taehyung próbált normálisan viselkedni, de néha lehetett hallani, ahogy sír. Ez történt egy órája, nem lehet ilyen gyorsan vége. Ez szinte lehetetlen.

    És hogy No.7 is halott, legjobb barátja No.3 is egy kicsit szomorú volt. De a két harmada a gag triónak felvidította. És ebben a pillanatban No.5 őket nézte. No.5 egyedül most egyedül volt, remélte, Jeonghan és Junhui nézik őt, a legjobb barátjukat. Mi van, ha ő is meghal a következő körben? Arra várt, hogy Wei mester kiáltson nekik, hogy jöjjenek.

   No. 13 és No. 19 beszélgettek. Ez egy csoda volt, mivel igazán senki sem vette észre No.3 –at No.19 előtt. No. 13 elég menő volt, úgy őszintén, és még cuki is. Csak hát túlságosan… alacsony volt. De ez nem egy fontos információ No.13-ról.

    No.1 Taehyungot ölelte, úgy mint Jungkook (bár ezt senki nem látta), és próbálta felvidítani. Persze, Taehyung boldog volt, hogy valaki van mellette és meghallgatja a problémáit. De Jungkook volt a legjobb barátja, őt senki sem tudja helyettesíteni.

    „Ő néz téged. Szeret. Mindig is szeretet.” mondta neki Seokjin. Az égre nézett és egy ’nagyon sajnálom Jungkook’-ot suttogott. „Nincs baj” Mondta Jungkook, bár tudta nem hallhatja.

    „Mi? Tényleg így érted?„ mondta Taehyung.

    „Igen, tényleg szeret. Csak te nem láttad meg” Seokjin a füleibe suttogta.

    És ez volt az a pillanat, amikor Taehyung felkiáltott miközben sírni kezdett. A többiek zavarodottan nézték.

    „Fiúk, gyertek ide! Talán aki sír, az fog meghalni!” kiáltotta Wei mester a másik szobából. „A következő kör kezdődik!”

   A fiúk újra a kőrbe sétáltak. Néhány fiú teste remegett. Ugyan azt a rutint csinálták, amit mindig.

   „Helyezzétek a revolvert a fejetekhez és mikor a lámpa felkapcsolódik, húzzátok meg a ravaszt!” kiáltott végig a szobán Wei mester.

   Vártak és ki be lélegeztek az utolsó pillanatban, amikor a lámpa felkapcsolódott. Mindenki meghúzta a ravaszt és…. basszus… a két fiú, akire a legtöbb pénzt rakták meghalt.

   No.1 és No.20 halott.


   „Shit” Kuhn és Jinhoo bosszankodott. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése